CO2 compensatie bij TIX.nl? TIX.nl is een vergelijkingssite voor vliegtickets. Op TIX.nl vind je de goedkoopste vliegtickets voor de vlucht van jouw keuze. Je kunt naast de prijs, ook allerlei andere zaken met elkaar vergelijken. Je kunt eenvoudig vluchten zoeken en vervolgens zaken met elkaar vergelijken als prijs, hoevaak een vlucht op tijd vliegt en hoe milieuvriendelijk de vlucht is.

TIX.nl CO2 compensatie

TIX.nl CO2 compensatie

Wil je duurzaam boeken via TIX.nl? Dit kan! Als je op zoek gaat naar een vlucht, dan kun je TIX.nl zien wat de meest milieuvriendelijke keuze is voor jouw reis. Bovendien kun je, in de laatste stap van je boeking, kiezen voor CO2 compensatie bij TIX.nl. De CO2 compensatie bij TIX verloopt via GreenSeat.

CO2 compenseren bij TIX.nl

Reizen heeft een negatieve invloed op het klimaat. Maar je kunt deze negatieve invloed wel verminderen. Door de CO2 uitstoot van jouw reis te compenseren, zorg je ervoor dat ergens anders CO2 uitstoot verminderd wordt. Zo wordt er onder andere in ontwikkelingslanden duurzame energie beschikbaar gemaakt.

Zelf duurzaam tijdens je reis met TIX.

Naast CO2 compensatie en de groenste vlucht, kun je tijdens jouw reis er zelf ook alles aan doen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Huur bijvoorbeeld geen huurauto, maar kies voor de trein of bus, of nóg beter: Huur een fiets of ga lekker wandelen! Wil je nog meer tips om duurzaam te reizen? Lees er alles over op de pagina duurzaam op je bestemming.

Duurzaam boeken bij TIX.

Via de website van TIX.nl kun je gemakkelijk de vlucht van jouw keuze uitzoeken. Je kunt de meest gunstige vertrektijd kiezen, de beste prijs en ook de “schoonste” vlucht. Vervolgens geef je in de laatste stap van je boeking aan dat je wilt boeken met CO2 compensatie bij GreenSeat. Na vertrek krijg je van GreenSeat een digitaal certificaat waarop staat dat jij de CO2 uitstoot van je reis hebt gecompenseerd. Op deze manier kun je dus het duurzaamst boeken met TIX.nl.