Ryanair vliegtickets

Ben je op zoek naar een vliegticket van Ryanair met co2 compensatie? Dat kan! Het is bij Ryanair mogelijk om een vliegticket met co2 compensatie te boeken. Ryanair is één van de grotere Europese luchtvaartmaatschappijen en staat bekend om hun scherpe prijzen. Bovendien streeft Ryanair naar zoveel mogelijk schone, groene vliegtuigen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Ryanair plaatst regelmatig nieuwe informatie over hun co2-uitstoot en zijn daar heel transparant over.

Boeken met co2 compensatie bij Ryanair

Hoe boek je een vliegticket bij Ryanair met co2 compensatie? Dit is heel eenvoudig! In de laatste stap van de boeking, voor je gaat betalen, heb je de mogelijkheid om je co2 te compenseren. Je kunt dit aanvinken en dan komt het bedrag erbij. Dit bedrag wordt dan gebruikt om co2 mee te compenseren. Het is (nog) niet mogelijk om dit bedrag aan te passen.

Kan ik duurzaam vliegen met Ryanair?

Bij Ryanair is het mogelijk om te betalen aan een co2 fonds. Dit is vooralsnog een vast bedrag wat je voor het betalen van je boeking kunt toevoegen. Wil je toch meer doneren? Dit kan door zelf een donatie te doen bij één van de vele websites die bijdragen aan co2 compensatie. Naast het compenseren van co2 uitstoot doet Ryanair er vanalles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo zijn de vliegtuigen van Ryanair bijna altijd helemaal vol, gebruiken ze moderne vliegtuigen en maken ze gebruik van efficiënte processen.

Duurzaam boeken bij Ryanair

Wil je jouw vliegticket duurzaam boeken bij Ryanair? Op de website van Ryanair kun je eenvoudig de vlucht van jouw keuze selecteren. Vervolgens kun je jouw vlucht volledig naar jouw wensen aanpassen en ook kun je allerlei zaken regelen voor op je bestemming zoals een huurauto en hotels. In de laatste stap van je boeking kun je een donatie doen om je co2 te compenseren.

Co2-neutraal vliegen met Ryanair

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om de co2-uitstoot van jouw reis zo laag mogelijk te houden en om eventuele co2-uitstoot toch te compenseren:Ryanair doet er alles aan om hun eigen Co2-uitstoot zoveel mogelijk te verminderen.

  • Je kunt een donatie doen aan het Co2-fonds om zo de Co2 uitstoot te compenseren.
  • Je kunt tijdens jouw reis zoveel mogelijk rekening houden met het milieu.

Wil je meer weten over hoe jij jouw reis zo co2-vriendelijk mogelijk maakt? Lees er alles over bij onze duurzame reistips.

Hoe boek ik duurzaam bij Ryanair?

Via onderstaande link ga je naar de website van Ryanair waar je eenvoudig jouw vliegticket kunt boeken. Kies simpel en snel de plaats van bestemming, je vliegdatum en vluchttijden en je kunt direct de vlucht van jouw keuze boeken. Vergeet niet om in de laatste stap een donatie te doen aan het Co2-fonds. Mocht je toch meer willen weten wat jij tijdens het verblijf nog kunt doen om jouw reis nog duurzamer te maken, klik dan hier.