Op zoek naar een vlucht met co2 compensatie bij Lufthansa? Dat kan! Lufthansa maakt gebruik van Compensaid waarbij het mogelijk is om jouw gehele Co2-uitstoot te compenseren. Daarnaast werkt Lufthansa samen met de myclimate foundation. Deze foundation berekent de co2 uitstoot en geeft bovendien allerlei tips om Co2-uitstoot te verminderen. Via de myclimate group kun je een donatie doen en zo ondersteun je verschillende projecten van de myclimate group.

lufthansa co2 compensatie

Lufthansa – Myclimate

Met een donatie aan de myclimate foundation ondersteun je verschillende projecten die co2-uitstoot verminderen. Daarmee kun je van de verschillende projecten die je kunt ondersteunen via het myclimate programma van Lufthansa zijn:

  • Zonnekachels in Madagaskar
  • Biogas in Bali
  • Efficiente kookmethodes in Kenia

Hoe compenseer ik mijn co2 uitstoot bij Lufthansa?

Lufthansa maakt gebruikt van hun eigen Compensaid programma. Via dit programma kun je de co2 uitstoot van jouw geboekte vlucht compenseren. Via de website van Lufthansa kun je naar hun Compensaid programma.  Boek de door jou geselecteerde vlucht invoeren en vervolgens wordt automatisch de door jou geproduceerde co2-uitstoot berekend. Dan wordt de prijs berekend om jouw Co2 uitstoot te compenseren.

Duurzaam vliegen met Lufthansa

Naast het compenseren van de co2 uitstoot doet Lufthansa er alles aan om zo duurzaam mogelijk we vliegen en om de co2 uitstoot tot een minimum te beperken. Hiermee streeft Lufthansa ernaar om zo klimaatneutraal mogelijk te vliegen. Is dit niet genoeg voor jou? Bekijk dan hier de duurzame tips op jouw bestemming!

Boeken met Co2 compensatie bij Lufthansa

Wil je een vliegticket met co2 compensatie bij Lufthansa boeken? Boek dan eerst je vlucht en ga vervolgens naar:

  1. De website van myclimate om co2-compenserende projecten te ondersteunen.
  2. De website van Compensaid om te investeren in duurzame brandstof voor de door jou gekozen vlucht.