easyjet

Ben je op zoek naar een duurzaam vliegticket bij easyJet met CO2 compensatie? EasyJet verzorgt vluchten naar bestemmingen in Europa en daarbuiten. EasyJet heeft duurzaam vliegen hoog in het vaandel staan en loopt dan ook voorop als het gaat om milieuvriendelijker vliegen. Met verschillende CO2 compensatie projecten en het steeds verder verduurzamen van het vliegen draagt easyJet bij aan een beter milieu. 

EasyJet CO2 compensatie, is dit mogelijk?

Bij easyJet is het mogelijk om de CO2 uitstoot van jouw vlucht te compenseren. Met CO2 compensatie zorgt easyJet ervoor dat voor elke ton CO2 uitstoot die vrij komt met vliegen, er ergens anders een ton CO2 wordt verminderd. Op deze manier vlieg je met easyJet dus CO2-neutraal. 

Hoe boek in een vlucht met CO2 compensatie bij easyJet?

Bij easyJet wordt de CO2 uitstoot van jouw vlucht altijd gecompenseerd. Dit betekent dat easyJet er altijd voor zorgt dat wanneer je daar een ticket boekt, de CO2 uitstoot gecompenseerd wordt. Je hoeft hier zelf dus niets extra’s voor te doen. Bij easyJet kun je dus met een gerust hart jouw vliegticket boeken en direct de CO2 uitstoot van je vlucht compenseren. 

Hoe compenseert easyJet CO2?

EasyJet compenseert CO2 uitstoot met verschillende projecten. Voorbeelden van de projecten die je ondersteunt als je een vliegticket bij easyJet boekt zijn:

  • Het planten van bossen in Zuid-Amerika en Afrika.
  • Zonne-energie projecten in India.
  • Watervoorziening projecten in Oeganda en Eritrea.

Daarnaast zorgt easyJet ervoor dat de CO2-voetafdruk steeds kleiner wordt. Dit doet easyJet door over de hele linie duurzamer te zijn, minder plastic te gebruiken en duurzaamheid te vergroten.

Duurzaam vliegen met easyJet

Naast CO2 compensatie doet easyJet er alles aan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Maar wat maakt easyJet nou een duurzame keuze?

  1. EasyJet werkt samen met bedrijven die CO2 compenseren.
  2. EasyJet vermindert het gebruik van plastic aan boord van hun vluchten steeds meer.
  3. Het bedrijf maakt gebruik van afval scheiden.
  4. EasyJet draagt bij aan het ontwikkelen van elektrisch vliegen.
  5. EasyJet zet zoveel mogelijk vliegtuigen in die zo min mogelijk uitstoten.

Duurzaam boeken bij easyJet

Vliegen met easyJet is dus een milieubewustere keuze. Via de website van easyJet kun je eenvoudig vluchten naar de bestemming van jouw keuze vinden. Je kunt uitgebreid zoeken naar verschillende vertrek en aankomst luchthavens en krijgt vervolgens de best mogelijke vlucht te zien. Ook is het mogelijk om voor verschillende extra opties te kiezen zoals extra bagage, stoelkeuze en eten of drinken aan boord.