Naast het reisbureau Corendon heeft Corendon haar eigen vliegtuigmaatschappij opgericht, Corendon Airlines. Deze vliegtuigmaatschappij van Corendon behoort tot één van de schoonste vliegtuigmaatschappijen ter wereld. Met Corendon vlieg je dus op een schonere manier naar de mooiste bestemmingen.

Corendon CO2 compensatie

Kun je bij Corendon CO2 compenseren?

Ja dit kan! Tijdens het boeken van jouw vliegticket met Corendon kun je ervoor kiezen om de CO2 uitstoot van jouw vlucht te compenseren. Op deze manier is het mogelijk om bij Corendon CO2 neutraal te vliegen. Corendon doet dit door het aanplanten van bomen. Wil jij op een duurzame manier “Naar de zon met Corendon”? Dan kun je de CO2 uitstoot van je reis compenseren om zo op een groenere manier naar jouw vakantiebestemming te gaan.

Corendon vliegen co2 compensatie

Corendon CO2 compensatie – hoe werkt het?

Ga je een vliegticket boeken en wil je hierbij graag gebruik maken van CO2-compensatie? Bij Corendon Airlines is dit heel eenvoudig. Nadat je jouw vlucht hebt gekozen en de datums waarop je graag wit vliegen kun je voor CO2 compensatie kiezen. In de laatste stap van je boeking is het mogelijk om te kiezen voor de CO2 compensatie bij Corendon. Bij Extra’s kun je aanvinken dat je gebruik wilt maken van de optie voor het ondersteunen duurzaam toerisme. Je kunt dan CO2-neutraal vliegen door het laten planten van bomen. Voor €2,50 kun je een boom laten planten en je kunt zelf het aantal bomen dat je wilt laten planten uitkiezen.

Corendon duurzaam vliegen

Corendon Airlines heeft de beschikking over nieuwere vliegtuigtypes die het mogelijk maken om met een lager brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot te vliegen. Kies je voor Corendon Airlines, dan kies je voor een duurzamere manier van vliegen. Bovendien wordt er steeds gezocht naar nieuwe manieren om milieuvervuiling tegen te gaan.

Daarnaast zet Corendon zich op meerdere manieren in voor een betere wereld en een beter milieu. Zo ondersteunt Corendon Airlines verschillende projecten met betrekking tot duurzaam toerisme. Ook breidt Corendon het aanbod van duurzame hotels en resorts steeds verder uit. Andere zaken waarin Corendon vooroploopt rondom duurzaam reizen zijn:

  • Waterverspilling tegengaan.
  • Voedselverspilling tegengaan.
  • Inkopen bij duurzame bedrijven.
  • Afval scheiden.
  • Groene stroom gebruiken.

Duurzaam boeken bij Corendon Airlines

Wil je een duurzaam vliegticket boeken bij Corendon Airlines? Kies eenvoudig jouw vlucht op de website van Corendon en vink in de laatste stap van de boeking ‘duurzaam toerisme’ aan. Op deze manier draag ook jij jouw steentje bij aan een groenere toekomst.