BudgetAir biedt vliegtickets aan van verschillende vliegtuigmaatschappijen. Je kunt bij BudgetAir voor iedere bestemming en vertrek luchthaven de ticketprijzen van verschillende maatschappijen vergelijken. Zo zie je direct wat het goedkoopste vliegticket is voor jouw vlucht. Bovendien kun je direct een hotel boeken bij BudgetAir en zo dus jouw reis volledig zelf samenstellen.

BudgetAir CO2 compensatie

BudgetAir CO2 compensatie

Omdat BugetAir vliegtickets vergelijkt van andere vliegtuigmaatschappijen is het bij BudgetAir zelf niet mogelijk om CO2 te compenseren. Wil je toch gebruik maken van CO2 compensatie bij Budgetair? Dan kun je dit zelf regelen via verschillende zelfstandige websites die CO2 compensatie van reizen mogelijk maken. Uiteraard biedt BudgetAir ook vluchten aan van vliegtuigmaatschappijen die al wel de mogelijkheid bieden om CO2 te compenseren. Zo vind je bij BudgetAir vluchten van onder andere KLM, Vueling, Ryanair, easyJet en Transavia.

Duurzaam boeken bij BudgetAir Co2 Compensatie

Op de site van BudgetAir vind je aanbiedingen van vliegtickets van verschillende vliegtuigmaatschappijen. Echter is het niet mogelijk om CO2 te compenseren via de website van BudgetAir. Je zult de vliegtickets dan bij de vliegtuigmaatschappij zelf moeten boeken, of ervoor kiezen om zelf de CO2-uitstoot van jouw vlucht te compenseren.

Duurzaam vliegen met BudgetAir

Zelf zo duurzaam mogelijk vliegen via BudgetAir? Er zijn verschillende opties om jouw reis zo duurzaam mogelijk te maken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Kies voor papieren tasjes en drinkbekers in plaats van plastic.
  • Huur een fiets op je bestemming in plaats van een auto.
  • Verspil geen water en neem je eigen drinkfles mee.

Boeken via Budgetair

Wil je een vlucht boeken via BudgetAir? Op de website vind je een gebruiksvriendelijke zoekfunctie om zo de ideale vlucht naar jouw bestemming te vinden. Bovendien kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de extra opties bij de boeking van jouw vlucht. Zo kun je bijvoorbeeld een annuleringsverzekering afsluiten of bagage bijboeken.