Hoe duurzaam is Roompot vakantieparken? Roompot vakantieparken is één van de grootste aanbieders van vakantiehuisjes, bungalowparken en campings. Roompot beschikt over een ruim aanbod aan mooie vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland. Zo heeft Roompot vakantieparken verschillende parken aan de kust en in de natuur. Op de parken van Roompot kun je heerlijk tot rust komen. Bovendien krijgt Roompot een hoge gastwaardering. Al met al kun je bij Roompot dus met een goed gevoel op vakantie.

Roompot duurzaam

Roompot en duurzaamheid

Roompot vakantieparken is op het gebied van duurzaamheid steeds beter bezig. Zo streven zij ernaar om steeds meer parken Green Key gecertificeerd te krijgen. Ook op het gebied van maatschappelijk betrokkenheid zet Roompot vakantieparken zich wel veel in. Zo biedt Roompot vakanties aan waarbij gasten dialyses op het vakantiepark kunnen hebben. Dit doen zij in samenwerking met verschillende ziekenhuizen.

Hoe duurzaam is Roompot vakantieparken?

Roompot vakantieparken houdt zich bezig met duurzaamheid door onder andere alleen nog maar duurzame vis te serveren in hun restaurants. Dit heeft Roompot besloten na advies van de “Good Fish Foundation”. Daarnaast heeft Roompot met het Water Village in Zeeland, hun allereerste volledig duurzame vakantiepark neergezet.

Water Village in Zeeland

Water Village van Roompot in Zeeland is het eerste volledig duurzame vakantiepark. Op dit eco-vriendelijke vakantiepark kun je in alle rust en luxe genieten, zonder dat hiervoor het milieu onnodig belast wordt. In dit park staat de natuur centraal. Het park is autovrij en dit Water Village Kamperland maakt geen gebruik van gasaansluitingen. Een duurzaam vakantiepark is dit dus zeker. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van warmtepompen en zonnepanelen. Zo kun jij duurzaam op reis en je CO2-footprint zo laag mogelijk houden. Dit park streeft naar een Green Key certificering en de verwachting is ook dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Duurzaam boeken bij Roompot vakantieparken

Wil jij ook duurzaam op vakantie bij Roompot vakantieparken? Dan adviseren wij jou om eens te kijken naar het Water Village Kemperland. Dit vakantiepark leent zich bij uitstek om van een luxe, zorgeloze vakantie te genieten én daarbij rekening te houden met het milieu. Daarnaast kun je er zelf natuurlijk ook alles aan doen om zo duurzaam mogelijk op reis te gaan.