Duurzaam naar Landal GreenParks? Dan ben je aan het juiste adres! Landal loopt voorop als het gaat om duurzame vakantieparken en duurzame vakantiehuizen. Zij hebben dan ook als motto: “Onvergetelijke vakanties met een positieve impact”. Landal wil ook in de toekomst vakanties mogelijk maken door juist nu te investeren in duurzaamheid. Zij zijn daar ook mee beloond met een nummer 1 notering in de Sustainable Brand Index. Op zoek naar een duurzaam vakantiepark? Dan is Landal GreenParks jouw groene keuze!

Landal GreenParks duurzaam

Duurzaam naar Landal Greenparks

Landal Greenparks zet zich volop in voor duurzaamheid. Zij bieden luxe reizen aan waarbij ook de natuur niet uit het oog wordt verloren. Landal Greenparks zet zich op verschillende manieren in op het gebied van duurzaamheid en MVO:

  • Alle parken zijn CO2-neutraal.
  • Landal GreenParks werkt samen met verschillende groene initiatieven.
  • Ze zijn partner van verschillende groene projecten en instellingen.

Landal GreenParks – 100% CO2 neutraal

Landal GreenParks is zeer transparant als het gaat om duurzaamheid. Zo geven zij duidelijkheid over hoe de CO2-uitstoot wordt gemeten. Ook over duurzaam en betrokken ondernemen zijn zij zeer open. Sinds 2018 zijn alle Landal GreenParks parken CO2 neutraal. Dit doet Landal door:

  • Groene stroom (windenergie, zonne-energie en stroom uit waterkracht centrales)
  • Het extra aanplanten van bomen

Daarnaast streeft Landal ernaar om in 2030 alle parken op alleen groene stroom te gebruiken op al hun parken. Op dat moment wordt Landal GreenParks dus klimaatneutraal.

Landal Green Key

Alle Landal GreenParks parken zijn in het bezit van een Green Key certificaat. Green Key is een internationaal duurzaamheid certificaat voor bedrijven in de recreatiesector. Landal GreenParks heeft dit certificaat gekregen omdat zij zich inzetten op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meest duurzame reismerk

Landal GreenParks is in 2020 voor de derde keer op rij verkozen tot meest duurzame reismerk. Landal GreenParks zet echt alles op alles om een duurzame reisaanbieder te zijn. Ben je op zoek naar een duurzame bungalow of een duurzaam vakantiehuisje? Dan is Landal GreenParks jouw groene keuze.

Duurzaam vakantiepark boeken

Het aanbod van Landal GreenParks is zeer uitgebreid. Met ruim 90 verschillende vakantieparken in 9 landen is de keuze reuze. In het bos, aan de kust, in de bergen of aan het water. Bij Landal GreenParks kun je jouw ideale vakantie zeer gespecificeerd uitkiezen. Alle parken liggen midden in de natuur, zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Jouw groene vakantiehuis boeken? Vind hier jouw duurzame droomreis.