Duurzaam met Interhome? Bij Interhome heb je de keuze uit een groot aanbod vakantiehuizen en vakantiewoningen. Interhome heeft bijna 50.000 vakantiewoningen en vakantiehuizen waaruit jij kunt kiezen. Met populaire bestemmingen als Spanje en Frankrijk, maar ook in de bergen van Oostenrijk of Zwitserland. Al met al ben je bij Interhome voor een vakantiehuis aan het juiste adres.

Interhome duurzaam

Duurzaam bij Interhome

Het is op dit moment nog niet mogelijk om te zoeken op duurzaamheid bij Interhome, maar zij zijn hier wel steeds meer mee bezig. Ook omdat uit recent onderzoek is gebleken dat reizigers steeds vaker ecovriendelijk en duurzaam meenemen in hun keuze voor een vakantiehuis. Daarom is ook Interhome steeds meer met groene reizen bezig. Bovendien is de keuze voor een vakantiewoning vaak al een stuk duurzamer dan de keuze voor een hotel. Daarom werkt Interhome aan een systeem om duurzaamheid te tonen binnen hun zoekfunctie. Zo gaan ze aangeven of een vakantiewoning een Green Key certificaat heeft. Daarnaast willen ze eigenaren van vakantiewoningen inspireren om hun vakantiewoning duurzamer te maken. Ten slotte geven veel klanten van Interhome aan dat zij de vakantiewoningen van Interhome al als eco-vriendelijk zien.

Vakantiehuis in Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Het aanbod vakantiewoningen in Nederland is bij Interhome zeer groot. Of je nou op zoek bent naar een vakantiehuis op de waddeneilanden of een vakantiewoning in Zeeland of Limburg. Interhome heeft een uitgebreid aanbod vakantiewoningen. Vakantiewoningen voor het gezin of vakantiewoningen voor grote groepen.

Duurzaam vakantiehuis in het buitenland

Het aanbod van vakantiehuizen in het buitenland is misschien nog wel uitgebreider dan dat in Nederland. Naast de populaire bestemmingen als Spanje, Duitsland, Belgie en Frankrijk biedt Interhome ook vakantiewoningen op andere plekken over de hele wereld aan. Op zoek naar een vakantiehuis in Engeland of een vakantiewoning in Griekenland? Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Andere bestemmingen waar je bij Interhome terecht kunt zijn:

  • Een vakantiehuis in de VS
  • Griekenland
  • Vakantiewoning Slowakije
  • Vakantiehuis in de VS
  • Mauritius, Oman of Zuid-Afrika

Wintersport huis huren?

Ook voor het huren van een vakantiehuis voor op wintersport ben je bij Interhome aan het juiste adres. De wintersport huizen bevinden zich in en om alle populaire skigebieden door heel Europa. Een wintersport chalet huren doe je bij Interhome!

Duurzaam boeken bij Interhome

Bij Interhome kun je eenvoudig en snel jouw ideale vakantiewoning vinden. Met een uitgebreide zoekfunctie vind je gemakkelijk jouw perfecte vakantiehuis. In zowel binnen- als buitenland. Voordelen van het boeken bij Interhome zijn:

  • Individuele aankomstdagen
  • Privacy in jouw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijk op je reis
  • Gecontroleerde schoonmaak
  • Persoonlijke 24/7 service