Duurzaam naar Droomparken? Droomparken heeft 14 luxe vakantieparken door heel Nederland. Alles wat jij zoekt in een vakantie vind je bij Droomparken. In alle rust genieten, of juist op zoek naar actie en spanning? Droomparken heeft alles in huis om jouw vakantie helemaal perfect te maken.

Droomparken logo duurzaam

Duurzaam naar Droomparken

De duurzaamheid van de toekomst begint bij de generatie van nu. En hier staat Droomparken dan ook volledig achter. Omdat bij Droomparken duurzaamheid hoog in het vaandel staat, hebben zij een nieuw programma opgesteld: Duurzame gastvrijheid. Dit programma is bedoeld om alle activiteiten van Droomparken nog duurzamer te maken. Bovendien hanteert Droomparken verschillende pijlers om een duurzaam MVO-beleid te kunnen voeren. Dit gebeurd onder andere op het gebied van Inkoop (duurzame vis), Energie, Afval, Mobiliteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Duurzame partners van Droomparken

Naast het programma “Duurzame gastvrijheid” doet Droomparken nog meer op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werken zij samen met verschillende partners:
– Amsterdam City Swim

  • Geldersch Landschap en Kastelen
  • Make-A-Wish Foundation
  • Nationaal Park de Hoge Veluwe

Bij het kijken naar duurzaamheid bekijkt Droomparken niet alleen de eigen organisatie, maar kijken ze ook naar partners en leveranciers.

Droomparken en duurzaamheid

Tenslotte investeert Droomparken in steeds duurzamere vakantieparken. Dit doen zij onder andere door het gasloos maken van sommige vakantiehuisjes. Maar ook door energie op te wekken met zonnecollectoren. Bovendien zijn er op nieuwe vakantiewoningen zonnepanelen geplaatst. Ook kun jij er natuurlijk alles aan doen om zo duurzaam mogelijk op je bestemming te zijn.

Duurzaam boeken bij Droomparken

Wil jij ook duurzaam boeken bij Droomparken? Droomparken heeft een ruim aanbod vakantieparken in Nederland. Ook kun je op sommige parken in een Tiny House overnachten, of kiezen voor een verblijf met tent of caravan. Benieuwd naar het aanbod? Wij wensen jou in ieder geval alvast een fijne, duurzame reis toe.