Duurzaam bij Bungalow.Net? Ben je op zoek naar een Duurzame bungalow, dan zit je bij Bungalow.Net op de juiste plek. Bungalow.Net heeft een ruim aanbod van verschillende vakantieparken door heel Europa. Of je nu op zoek bent naar een bungalow in Tsjechië, of in de Belgische Ardennen, bij Bungalow.Net vind je altijd het vakantiepark waar jij naar op zoek bent. 

Bungalow.net duurzaam

Duurzaam bij Bungalow.Net

Bungalow.Net heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Omdat ze het belangrijk vinden dat om een bijdrage aan de wereld en de natuur te leveren, maar ook om voor iedereen een beter en gezonder leefklimaat te creëren. Om dit te realiseren plant Bungalow.Net voor iedere overnachting die je bij ze boekt een boom. Zo draag je met jouw boeking direct bij aan een duurzame toekomst, voor iedereen.

Van Bungalows tot groepsaccommodaties

Bungalow.Net is gespecialiseerd in verschillende accommodaties. Zo hebben ze diverse groepsaccommodaties en vakantieparken, maar ook voor vakantievilla’s of appartementen kun je bij Bungalow.Net terecht. Daarnaast hebben ze ook unieke mogelijkheden:

  • Wintersport bungalow
  • Boerderijvakantie
  • Romantische bungalow
  • Bungalow in de bergen
  • Appartement huren aan het water

Bovendien heb je bij het zoeken naar jouw ideale vakantiehuisje de mogelijkheid om veel opties aan te geven. Wat dacht je van een bungalow met jacuzzi of een vakantievilla met zwembad?

Eden Reforestation Projects

Voor iedere overnachting die je boekt plant Bungalow.Net dus een boom. Dit doen ze via Eden Reforestation Projects. Eden Reforestation Projects is een organisatie die werkt aan het herstel van bossen. Ook bestrijden ze armoede in deze gebieden. Zo nemen ze lokale bewoners in dienst om deze bomen te kweken, planten en te onderhouden. Er zijn al minstens 200 miljoen bomen geplant door de stichting en ze streven ernaar om dit aantal ieder jaar met 100 miljoen bomen te laten groeien. Inmiddels heeft Bungalow.Net al meer dan een miljoen bomen laten planten via Eden Reforestation Projects. 

Aanbiedingen en transparantie

Bungalow.Net geeft op de website een goed en uitgebreid overzicht van de verschillende overnachtingsmogelijkheden op vakantieparken. Zo tonen zij veel foto’s, maar ook recensies van andere huurders. Op deze manier krijg je snel een goed en duidelijk beeld van de door jou gekozen accommodatie. 

Duurzaam boeken bij Bungalow.Net

Wanneer je boekt bij Bungalow.Net, laten zij voor iedere overnachting automatisch een boom planten. Je hoeft hier zelf dus niets meer voor te doen.  Op deze manier draag jij bij aan een duurzame toekomst.