Thuiswerken op een vakantiepark? Kies voor een werkplek op een vakantiepark!

Wil je ook thuiswerken op een vakantiepark, kan dat? Werken en ontspannen gaan al langere tijd samen. Dit wordt ook wel een ‘Workation’ genoemd. We werken inmiddels allemaal al bijna een jaar thuis. En ondanks dat dat vaak best goed gaat, kunnen we ons ook voorstellen dat je af en toe ook wel even in alle rust wilt werken. Een werkplek op een vakantiepark heeft veel voordelen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplek op een vakantiepark? Wij vertellen jou de mogelijkheden!

Thuiswerken in een vakantiehuisje

Thuiswerken op een vakantiepark

We kunnen ons goed voorstellen dat het thuiswerken soms best stressvol kan zijn. Daarom kun kiezen voor een thuiswerkplek op een vakantiepark. Dan kun je even in alle rust werken, zonder alle drukte die je misschien ervaart in huis. Op de vakantieparken vind je goede wifi, waardoor je ook op je nieuwe thuiswerkplek goed kunt werken. Bovendien zorgt een andere omgeving voor veel rust.

Voordelen werkplek op een vakantiepark

Even rustig thuiswerken? Aan het “thuiswerken” op een vakantiepark zitten veel voordelen. Tussen de middag een ontspannen wandeling door het bos? Of inspiratie op doen met een wandeling over de heide of langs de kust? Wij hebben voor jou 5 voordelen op een rijtje gezet:

 1. Een andere werkomgeving
  Een andere thuiswerk omgeving zorgt voor meer rust en overzicht. Bovendien kun je met een werkplek op een vakantiepark beter je werkdag afsluiten.
 2. Een betere balans tussen werk en privé
  Je houdt werk en privé beter gescheiden net zoals voor de hele Corona-crisis. Dit kan eventuele spanningen thuis voorkomen.
 3. Meer inspiratie en concentratie
  Een andere, nieuwe omgeving voor het thuiswerken zorgt voor meer frisse ideeën en inspiratie. Ook kun je je in alle rust op je werk concentreren.
 4. Stress verlagen
  Door het boeken van een ‘workation’ op een vakantiepark kun je stress verlagen en voorkomen.
 5. Goede Wifi
  Ook op een vakantiepark kun je (vaak gratis) gebruik maken van goede Wifi. Hierdoor kun je ook op je nieuwe thuiswerkplek gewoon online aan het werk.

Een vakantiehuisje als werkplek: Een inspirerende omgeving

In je pauze even lekker wandelen door de natuur en je hoofd leegmaken? Een werkplek in een vakantiehuisje zorgt voor ontspanning in deze stressvolle tijden. Een andere omgeving om te werken zorgt ervoor dat je aan het einde van de week veel meer energie over hebt. Heb je na je werkdag geen zin om te koken? Dan kun je (op de meeste parken) gewoon eten bestellen bij jouw vakantiehuisje.

Thuiswerkplek vakantiepark

Coronaproof

Uiteraard wordt tijdens het huren van een vakantiehuisje als thuiswerkplek ook rekening gehouden met alle maatregelen rondom Corona. Zo kun je het ontbijt laten bezorgen, boodschappen laten afleveren bij je huisje en wordt ook met hygiëne goed rekening gehouden. Ook kun je vaak contactloos inchecken.

Thuiswerken in een vakantiehuisje

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplek in een vakantiehuisje? Bij Landal, TUI en Droomparken kun je thuiswerken op een vakantiepark. Kies je voor vakantiehuisje aan zee? Of wil je juist tussen de middag even lekker door het bos wandelen en je hoofd leegmaken?

Thuiswerkplek in een vakantiehuisje boeken

Wil je een thuiswerkplek huren in een vakantiepark? Bekijk dan de mogelijkheden bij:

Een Tiny Office boeken bij Droomparken. Even geconcentreerd aan het werk in één van de vakantiehuisjes van Droomparken? Droomparken biedt tal van “Tiny Offices” aan waar je in alle rust kunt werken.

Droomparken logo duurzaam
Tui thuiswerkplek

Ook bij TUI kun je terecht voor een “Workation”. Meer informatie over thuiswerken in een vakantiewoning vind je op de website van TUI. Zonder afleiding thuiswerken? Kies dan voor een werkplek in een vakantiehuisje van TUI.

Een thuiswerkplek op één van de Landal GreenParks parken? Bij Landal kun je een bungalow huren om in te werken. Zo kun jij je in een inspirerende omgeving in alle rust op het werk focussen. Bekijk de mogelijkheden van een thuiswerkplek bij Landal hier.

Thuiswerken bij Landal

One Thought to “Thuiswerken op een vakantiepark? Kies voor een werkplek op een vakantiepark!”

 1. Keuken mengkraan

  Opmerkelijk website. Veel gunstige details hier.

Deel je mening!