Stip Reizen biedt reizen naar meer dan 35 unieke bestemmingen. Een reis boeken bij Stip Reizen gaat heel eenvoudig en met de uitgebreide zoekfunctie vind je eenvoudig de reis die bij je past. Stip Reizen staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en goede service.

Duurzaam met Stip Reizen

Stip Reizen heeft kwaliteit van de reizen die zij aanbieden hoog in het vaandel staan. Daarom voert Stip Reizen regelmatig kwaliteitscontroles uit bij de reizen die zij aanbieden. Daarnaast houdt Stip Reizen rekening met duurzaamheid. Op het gebied van duurzaamheid heeft Stip Reizen dan ook strenge eisen. Bij het samenstellen van de reizen die ze aanbieden wordt rekening gehouden met mens, milieu, natuur en cultuur. Op deze manier levert Stip Reizen een bijdrage aan duurzaam toerisme.

Stip Reizen – ANVR

Stip Reizen is aangesloten bij het ANVR (Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisorndernemingen). De ANVR motiveert en stimuleert haar leden om met duurzaam toerisme bezig te zijn en om toerisme ook in de toekomst duurzamer te maken. Zo zetten ze in op duurzaam verblijf, duurzaam vermaak en duurzaam vervoer voor reisorganisaties.

Stip Reizen – bestrijding sekstoerisme

Stip Reizen steunt actief de strijd tegen sekstoerisme in de landen waar Stip Reizen vakanties naar aanbiedt. Ook roept Stip Reizen jou op om, wanneer je hiermee in aanraking komt, dit te melden. Op deze manier wordt het seksueel misbruik van kinderen bestreden.

Hoe kun jij duurzaam reizen met Stip Reizen?

Wil je zelf ook zo duurzaam mogelijk bezig zijn met jouw reis? Dan zijn er ook verschillende zaken waar jij rekening mee kunt houden om zo duurzaam mogelijk te reizen. Kies voor een duurzaam vervoersmiddel voor je reis. Ga met de trein of bus in plaats van met de auto, of kies ervoor om te vliegen met CO2 compensatie. Via de website van Stip Reizen kun je eenvoudig zoeken naar de reis van jouw dromen.