Duurzaam met Pharos Reizen? Wil jij op vakantie met de auto? Bij Pharos reizen kun je kiezen uit de meest prachtige bestemmingen binnen Europa. Doordat zij een onderdeel zijn van de ANWB zit je ook helemaal op je plek als je opzoek bent naar aanvullende producten of informatie, denk hierbij aan verzekeringen of andere travel tips.

Duurzaam met Pharos reizen 

Opzoek naar een duurzame vakantie bij Pharos reizen? Kijk niet verder. Pharos heeft een uitgebreid beleid als het aankomst op duurzaamheid. Zo zijn zij beloond met het Travellife certificaat, iets wat ondernemingen alleen krijgen wanneer zij zich volledig inzetten op het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Daarnaast streeft het natuurlijk ook de duurzame ambities na van het moederbedrijf ANWB hier onderstaan ze op een rijtje:

  • Travelife gecertificeerd, zoals hierboven al genoemd de meest toonaangevende award.
  • Pharos Reizen steunt Stichting Bio. Dit is een vakantiepark voor alle kinderen, waar kinderen met of zonder handicap zorgeloos kunnen genieten van een vakantie.
  • Leveranciers Worden allemaal gescreend op hun duurzaamheidsbeleid
  • Alle reizen worden CO2-neutraal aangeboden in samenwerking met de South Pole Group en met behulp van de Carmacal (CO2-calculator)
  • De CO2-uitstoot van vluchten voor inkoop- en studiereizen van vakantiescouts en medewerkers wordt uiteraard ook gecompenseerd

Duurzame autovakantie Pharos reizen

Omdat Pharos reizen gelieerd is aan de ANWB zijn zij natuurlijk als een vis in het water als het gaat om het aanbieden van autovakanties. Op zoek naar een duurzame autovakantie? Ook hier geldt een breed aanbod als het gaat om duurzame vakanties. Denk aan hotels met een volledig eco vriendelijk bedrijfsvoering. Wil je weten hoe jij duurzaam op jouw bestemming kunt zijn bezoek dan ook eens deze pagina.

Duurzame elektrische autovakantie Pharos reizen

Een schot in de roos! De duurzame elektrische autovakantie van Pharos reizen. Wil jij compleet duurzaam de mooiste plekken bezoeken binnen Europa? Bekijk dan eens het aanbod van Pharos reizen. Door middel van een prachtig uitgestippelde route door de Noorse Fjorden, Schotse kust of de Duitse natuur. Bezoek de meest natuur vriendelijke hotels met elk een eigen laadpaal in jouw gehuurde elektrische auto. Van alle gemakken voorzien en heerlijk onbezorgd op reis op een verantwoorde en duurzame manier.

Duurzaam met auto door Noorwegen 

Duurzaam met de auto door Noorwegen? De vakantie naar Noorwegen zul je niet snel vergeten. Met alle prachtige ingrediënten zoals gletjers, bergen, watervallen en Fjorden zorgen voor een onvergetelijke reis. Door middel van de elektrische autovakantie bij Pharos reizen geniet je ook nog eens op geheel eigenwijze in een geruisloze auto langs de mooiste plekjes die Noorwegen te bieden heeft.

Duurzaam met auto door Schotland

Een betere manier dan door duurzaam met de auto door Schotland te touren bestaat er niet. Geniet van de Schotse Hooglanden met de prachtige en majestueuze natuurgebieden. Een garantie voor een onvergetelijke reis! De combinatie van de Schotse parken, architectuur en cultuur maken het fanatische bestemming.