Duurzaam reizen met NRV? Duurzaam met NRV is zeker mogelijk. NRV is gespecialiseerd op het gebied van verre rondreizen. Zo kun je met NRV duurzaam naar Afrika, Azië en Amerika, maar ook naar het Midden-Oosten. Bij NRV kun je jouw droomreis voor een groot deel helemaal zelf samenstellen. Zo kun je jouw duurzame reis helemaal op maat samenstellen.

Een duurzame reis op maat

Bij NRV is het mogelijk om een duurzame reis op maat helemaal zelf samen te stellen. Zo kun je kiezen naar welk land je wilt, de plaats waar je wilt beginnen en de plaatsen waar je vervolgens heen wilt uitkiezen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende arrangementen, excursies en accomodaties. Zo kun je zelf kiezen hoe jij invulling wilt geven aan jouw duurzame reis.

Duurzaam met NRV

NRV wil ervoor zorgen dat ook in de toekomst reizen mogelijk blijft en dat de vele bestemmingen dan nog net zo prachtig zijn. Dit doen zij door bij al hun reizen rekening te houden met cultuur, natuur en mensen. Daarnaast heeft NRV het “International Tourism Plastic Pledge” ondertekend. Dit houdt in dat zij bijdragen aan het tegengaan van plasticvervuiling.

Ook binnen NRV hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben ze een duurzaamheidsbeleid opgesteld en ook een duurzaamheidscoördinator aangesteld. Bovendien proberen ze zo min mogelijk te printen, houden ze bij de inkoop rekening met duurzaamheid en worden koffiebekers gerecycled.  Bovendien heb je bij NRV de mogelijkheid om je CO2 uitstoot te compenseren.

NRV CO2 compensatie

Boek je bij NRV, dan heb je de mogelijkheid om de CO2 uitstoot van jouw reis te compenseren. Bij het boeken van jouw reis krijg je in de laatste stap van je boeking de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doen om de CO2 uitstoot te compenseren. NRV vult vervolgens de rest van het bedrag aan om jouw reis volledig CO2 neutraal te maken. NRV compenseert CO2 uitstoot door op andere plekken de CO2 uitstoot te laten afnemen. Dit doen ze onder andere door:

  • Investeren in het windmolenpark in Guanyin.
  • Het verspreiden van duurzame kookovens in Rwanda.
  • Bijdragen aan zonne-energie in Thailand.

Bij NRV kun je dus duurzaam reizen. Op veel gebieden zet NRV zich in om een steentje bij te dragen aan duurzaam toerisme.

Soorten reizen bij NRV

NRV biedt een groot assortiment reizen aan. Zoals gezegd is NRV gespecialiseerd in rondreizen, maar binnen de rondreizen bieden zij ook verschillende soorten rondreizen aan. Bij NRV kun je bijvoorbeeld terecht voor:

  • Duurzame Privé reizen
  • Duurzame groepsreizen
  • Duurzame rondreizen
  • Duurzame reizen op maat

Duurzaam boeken bij NRV

Wil je duurzaam reizen met NRV? Op hun website vind je een uitgebreid aanbod van alle duurzame reizen die NRV aanbiedt. Met een gebruiksvriendelijke zoekfunctie kun je eenvoudig de reis van jouw keuze samenstellen. Bovendien is het aanbod duurzame groepsreizen en duurzame privé-reizen eenvoudig op de homepage van de website terug te vinden.