Duurzaam met Maris Life? Maris Life is een reisbureau gespecialiseerd in éénoudervakanties. Maris Life maakt onderdeel uit van Corendon en focust zich op ouders die alleen met hun kinderen op vakantie willen. Het grote voordeel van boeken bij Maris Life is dat je tijdens je reis andere eenoudergezinnen tegenkomt. Die net als jij, graag andere alleenstaande ouders willen ontmoeten. Onder het motto “niets moet, alles mag” verzorgt Maris Life reizen naar prachtige bestemmingen.

Duurzaam met Maris Life

Maris Life valt onder de Corendon Groep en de daarbij horende Corendon Foundation. De Corendon Foundation spant zich in voor allerlei zaken rondom duurzaamheid. Zo zijn zij actief op het gebied van:

  • Kunst, cultuur en erfgoed.
  • Natuur en milieu.
  • Lokaal ondernemerschap en educatie.
  • Innovatie in de reisbranche.

Hierbij kun je onder andere denken aan het beschikbaar maken van onderwijs rondom duurzaamheid, met nieuwe technologieën werken aan duurzaam toerisme en het promoten van lokale producten. Op deze manier wil Corendon de maatschappij iets teruggeven en meer dan alleen een reisbureau zijn.

Maris Life – ANVR

Maris Life is aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). De ANVR stimuleert aangesloten reisbureaus om zich met duurzaam toerisme bezig te houden. De ANVR motiveert haar leden om zich in te zetten om duurzaam verblijven, reizen en duurzame excursies te ontwikkelen.

Duurzaam op je bestemming

Wil je nog duurzamer op vakantie? Wees dan duurzaam op je bestemming. Dit kun je bijvoorbeeld doen door:

  • Verspil niet onnodig water of stroom.
  • Wees zuinig op het milieu en de natuur.
  • Ga respectvol om met de lokale bevolking .

Wil jij ook nog duurzamer op reis? Lees dan alles over duurzaam op je bestemming. Zo kun je én op vakantie én tegelijkertijd duurzaam bezig zijn.

Duurzaam boeken bij Maris Life

Wil je een duurzame éénoudervakantie boeken bij Maris Life? Maris Life heeft een uitgebreid aanbod reizen voor alleenstaande ouders. Op deze manier kun je met gelijkgestemden vakantie vieren, samen met je kinderen. Op de website van Maris Life vind je een groot aanbod reizen en met de zoekfunctie kun je eenvoudig de reis van jouw wensen vinden.