Co2 uitstoot compenseren met Kras

Wil je zorgeloos genieten van een heerlijke zonvakantie? Denk dan ook even aan jouw ecologische voetafdruk die je nalaat. Wanneer jij je vakantie via Kras boekt dan wordt er indirect jouw Co2 uitstoot gecompenseerd via het TUI duurzaamheidsbeleid. Dit komt omdat Kras per 2018 onderdeel is geworden van TUI reisorganisaties. In dit beleid is opgenomen dat Kras uitsluitend reizen organiseert waarin rekening gehouden wordt met de duurzame toekomst. Dit uit zich aan de grond, in de lucht en op bestemming. 

Duurzaam boeken bij Kras

Wil jij duurzaam boeken bij Kras. Dit is super eenvoudig. Boek jouw reis en Kras zorgt ervoor dat deze reis zo min mogelijk impact heeft heeft het op klimaat. Dit gebeurd door middel van goede samenwerkingen met duurzame partners. Via Kras kun je jouw reis geheel naar eigen smaak samenstellen naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. 

Duurzaam met Kras – Last minutes 

Ben je toe aan een vakantie maar ben jij geen planner? Geeft niets! Boek bij Kras een duurzame last minute tegen voordelige prijzen. Kras biedt reizen aan naar overal naartoe. En dit kan gelukkig geheel rekening houdend met het milieu. Hierbij kun je denken aan de uitstoot van Co2 compensatie via partner greenseat. Maar ook op bestemmingen door lokale partners op te zoeken wat de lokale middenstand ter plaatse ondersteund om zo een goed bestaan op te bouwen.

Duurzame accomodaties Kras

Kras kiest zorgvuldig de bestemmingen en accomodaties uit voor jou, zodat jij met een gerust hart zorgeloos op vakantie kunt. Kras richt zich op het verduurzamen van het vervoer, verblijf en entertainment. Dit draagt allemaal bij aan het doel om op een klimaat bewuste te ondernemen. Het steunt ook de lokale ondernemers zodat zij zich kunnen richten op de toekomst. In het reisaanbod van Kras zitten bewust gekozen milieuvriendelijke en duurzame accommodaties. Deze aanbieders hebben maatregelen genomen over hoe zij omgaan met energie, water management en afval. Indien een accommodatie voldoet aan de eisen van het Global Sustainable Tourism Council dan staat hier een vermelding bij en kun je deze bekijken bij de omschrijving van de accommodatie.