FOX Reizen is het reisbureau voor verre reizen van de ANWB. Ze zijn gespecialiseerd in rondreizen op verre bestemmingen. FOX Reizen is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van groepsreizen en single-reizen. Zij zijn dan ook winnaar van de award beste aanbieder groepsreizen 2020 én de prijs voor beste aanbieder van verre reizen. 
 

Duurzame groepsreis of duurzame rondreis

FOX Reizen is gespecialiseerd in verschillende groepsreizen. Zowel voor een duurzame singlereis als voor duurzame rondreizen met een groep kun je bij FOX Reizen terecht. Onder begeleiding van ervaren en gespecialiseerde reisleiders beleef je bij FOX Reizen de reis van je dromen. Met bestemmingen als Thailand, Zuid-Afrika, Bali, Vietnam en Australië kun je genieten van prachtige omgevingen en unieke ervaringen.
 

Duurzaam met FOX Reizen

Fox Reizen heeft duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan. Zij zijn voorloper als het gaat om duurzaam toerisme. Bij duurzaam toerisme wordt er rekening gehouden met het milieu, de lokale bevolking en de natuur. Op deze manier streeft FOX Reizen er naar om zoveel mogelijk verantwoord met duurzaam toerisme om te gaan.
 

CO2 compensatie met FOX Reizen

Vanaf 2019 kun je met FOX Reizen CO2 neutraal op reis. De groepsreizen, single reizen en de duurzame reis voor grote groepen zijn met FOX Reizen zijn dus volledig CO2-neutraal. Dit houdt in dat FOX Reizen de CO2 uitstoot van jouw reis compenseert in een door hun ondersteund project. Met deze projecten wordt CO2 uitstoot van jouw dus ergens anders gecompenseerd. In samenwerking met South Pole werkt FOX reizen eraan om steeds duurzamer op reis te kunnen.

CO2 neutraal met FOX Reizen

FOX Reizen compenseert de CO2 uitstoot van jouw reis dus met het ondersteunen van verschillende projecten. De projecten die FOX Reizen ondersteunt zijn:
 
  • Zonne-energie opwekken in Thailand.
  • Windenergie opwekken in Taiwan.
  • Schone ovens om in te koken in Ghana.
 
Daarnaast kun je tijdens jouw reis er zelf natuurlijk ook vanalles aan doen om zo duurzaam mogelijk te reizen. Voornamelijk het niet meenemen van wegwerp plastic als rietjes, bekertjes en tasjes draagt bij aan een beter milieu. Dit zijn voorwerpen die tijdens reizen vaak in de natuur achterblijven.

Welke reis past bij mij?

Welke reis het beste bij jou past ligt natuurlijk vooral aan jouw persoonlijke voorkeuren. Bij FOX Reizen ben je in ieder geval verzekerd van deskundige reisleiding, unieke bestemmingen en “once-in-a-lifetime” ervaringen. Met duurzame verre reizen, rondreizen, groepsreizen en individuele rondreizen is het aanbod duurzame reizen bij FOX Reizen zeer uitgebreid. Ook hebben zij regelmatig scherpe aanbiedingen en last-minutes. 
 

CO2 neutraal boeken bij FOX Reizen

Om CO2 neutraal te boeken bij FOX Reizen hoeft u zelf helemaal niets te doen. FOX Reizen compenseert ALTIJD jouw CO2 uitstoot door middel van verschillende projecten. Ga je een reis boeken bij FOX Reizen, dan ben je dus verzekert van een CO2 neutrale reis. Ben je op zoek naar een duurzame groepsreis, een duurzame singlereis of een duurzame rondreis? Dan ben je bij FOX Reizen aan het juiste adres!