Duurzaam reizen met Djoser? Wat ooit begon met een enkele reis naar Egypte is uitgegroeid tot een reisbureau met de meest exotische en verre duurzame bestemmingen. De rode draad is altijd al geweest om op een andere manier reizen aan te bieden dit betekent op een duurzame en verantwoorde manier, maar dan hoofdzakelijk groepsverband. Wil je genieten van een ultieme verzorgde reis met veel vrijheden en ruimte maar in groepsverband? Dan zit je bij Djoser helemaal op je plek. Uiteraard zijn er naast de groepsreizen ook de traditionele single- en familiereizen te boeken.

Duurzaam reizen met Djoser

Wil je duurzaam op reis met Djoser? Dan hoef je niet veel extra moeite te doen. Bij het samenstellen van alle reizen bij Djoser wordt er zorgvuldig gekeken naar de impact op mens, milieu, natuur en cultuur. Dit wordt ook wel kortweg het People Planet Profit principe genoemd. Op deze manier kunnen generaties lang genieten van de meest tropische en exotische bestemmingen. Duurzaam op reis met Djoser is een vast gegeven en is werkelijk voelbaar in elk aspect van de reis.

Duurzame verre reizen Djoser

Overweeg je een verre reis te maken? Bekijk dan het volledige aanbod bij Djoser en zorg voor een minimale impact op mens en milieu door te kiezen voor een duurzame verre reis met Djoser. Of je nou kiest voor een avontuurlijke rondreis door Midden / Zuid – Amerika of even helemaal tot rust komt en geniet van de Aziatische gastvrijheid het kan allemaal bij Djoser. Ben je zelf niet zo avontuurlijk of kun je niemand vinden in jouw omgeving die dit ook aantrekkelijk lijkt? Kies dan voor de georganiseerde groepsreizen met Djoser. Op deze manier kom jij met een gezellige groep op de meest fantastische plekken ter aarde.

Duurzaam boeken Djoser

Wil je duurzaam boeken bij Djoser? Kies dan gewoon voor de reis die jij wilt en maak hem helemaal naar eigen smaak. De groepsreizen hebben veel individuele vrijheid en toch het gemak van een totaal georganiseerde trip naar jouw favoriete bestemming.

Wil je jouw reis compenseren of duurzaam boeken? Dan hoef je bij Djoser niets extra’s te doen. Het duurzaamheidsbeleid van Djoser is helder en uitgebreid. Zo hebben zij partners als Unicef, maar ook samenwerkingen met lokale ondernemers op lokatie.

CO2 compensatie Djoser

Reizen is verrijkend voor lichaam en geest. Maar het laat ook sporen na. Wil jij weten hoe Djoser de Co2 uitstoot compenseert? Door de Co2 uitstoot te compenseren via Djoser kan elders ter wereld dezelfde uitstoot aan Co2 worden voorkomen. Reisorganisatie Djoser heeft gekozen voor een samen werken met de South Pole Group, de wereldmarktleider als het gaat om Co2 reductie projecten. Er is gekozen voor een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor er geen kolen meer hoeven worden verbrand om elektra op te wekken.

Ook is er een samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen want vaak krijg je bij het boeken van een reis bij Djoser een NS treinkaartje. Zo wordt het openbaar vervoer gestimuleerd naar de luchthaven zowel in Nederland als België.