Duurzaam boeken bij de Jong Intra vakanties

Duurzaam reizen met de Jong Intra vakanties? Dat kan! Om ervan verzekerd te zijn dat de volgende generaties nog van dezelfde mooie reizen kunnen genieten zoals jij worden de vakanties bij de Jong Intra zorgvuldig gekozen. Dit gebeurd met respect voor het cultureel erfgoed, economische belangen en respect voor het milieu naar de meest uiteenlopende bestemmingen ter wereld. Bekijk hieronder precies hoe het duurzaam boeken werkt.

Co2 uitstoot compenseren bij de Jong Intra vakanties

Wanneer je jouw duurzame vakantie boekt bij de Jong intra vakanties dan reis je groener dat je denkt. Via partners als greenseat en Trees for all kun jij jouw Co2 uitstoot compenseren van de reis die je maakt. Maar ook doen ze bij de Jong Intra vakantie zelf veel aan duurzaam reizen. Het vervoersmiddel wat je gebruikt maakt een verschil, zo worden treinreizen aangeboden of luxe touringcar reizen. Het reizen per trein is comfortabel, gemakkelijk en milieu bewust.

ANVR Better Holidays

De Jong intra vakanties is aangesloten bij de ANVR hierin staan een aantal uitgangspunten, gedragsregels en besluiten voor het duurzaam toerisme. Er wordt gekeken naar duurzame partners. Maar ook het aanbod van de excursies op locatie zelf moet duurzaam zijn. Zodat iedereen een eerlijke kans heeft op het genieten van deze aantrekkelijke vakantie bestemmingen.

Hoe kan ik zelf duurzaam op reis?

Hoe kan ik zelf duurzaam op reis? Vakantie is een heerlijk moment van rust en plezier. Dit is goed om even totaal te ontspannen en alle drukte achter je te laten. Maar om echt te genieten wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat toekomstige generaties op dezelfde manier kunnen genieten van de reis als die jij zelf gemaakt hebt. Daarom hieronder een aantal tips die kunnen bijdragen aan een duurzame vakantie:

  • Vakantie spreiding, geniet van rust, ruimte en minder drukte met minder files in het voor of naseizoen.
  • Vervoermiddel, kies als het kan voor de trein in plaats van het vliegtuig als het kan. Of ga met het openbaar vervoer naar de luchthaven.
  • Ga op de plaats van bestemming zuinig om met water en elektra.
  • Koop geen souvenirs gemaakt van bedreigde wilde diersoorten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden maar op deze manier draag je echt al bij aan het milieu. Wil je nog meer tips op het gebied van duurzaam reizen? Kom erachter hoe je zo duurzaam mogelijk op je bestemming kunt zijn.