Heb jij een Sawadee Corona voucher? Is jouw vorige reis geannuleerd door het coronavirus (COVID-19)? Dan heb je waarschijnlijk een Corona-voucher van Sawadee ontvangen. Deze voucher kun je gebruiken bij het boeken van een nieuwe reis via Sawadee.

Sawadee corona voucher

Voorwaarden van de voucher Sawadee

De Corona voucher van Sawadee is één jaar na uitgifte geldig. Dat wil zeggen dat je binnen de termijn van een jaar een nieuwe reis kunt boeken met de voucher van Sawadee. De vertrekdatum van je nieuwe reis mag wel na dit jaar plaatsvinden zolang je de reis maar binnen dat jaar geboekt hebt. Verder volgt Sawadee de richtlijnen van de ANVR. Bovendien is de voucher gedekt door de SGR.

Een nieuwe reis boeken met Corona voucher van Sawadee

Wil je een nieuwe reis boeken met het Corona voucher van Sawadee? Je bent als het goed is inmiddels telefonisch of per email geïnformeerd over het boeken van een nieuwe reis met je voucher. Is dit niet het geval? Dan kun je het beste contact opnemen met Sawadee om te vragen hoe zit in zijn werk gaat. Wel een email ontvangen? In de email staan instructies over hoe jij je nieuwe reis kunt boeken met de voucher.

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen over de voucher van Sawadee:

Hoeveel is mijn de voucher waard?

De waarde van de voucher van Sawadee is gelijk aan het bedrag dat je voor je geannuleerde reis had (aan)betaald.

Moet mijn nieuwe reis dezelfde prijs hebben als mijn geannuleerde reis?

Nee dit hoeft niet. Is de prijs van jouw nieuwe reis lager dan de waarde van de voucher? Dan krijg je het verschil uitbetaald. Is je nieuwe reis duurder? Dan moet je het verschil in prijs bijbetalen.

Kan ik ook ergens anders boeken met mijn Sawadee voucher?

Nee, je kunt de Sawadee Corona voucher alleen gebruiken voor reizen van Sawadee.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Wil je meer informatie over de voucher van Sawadee? Op de website van Sawadee vind je alle informatie rondom de voucher. Ook voor alle overige vragen kun je bij Sawadee terecht.