De Maris Life Corona voucher heb je ontvangen als jouw reis geannuleerd is ten tijde van het Corona-virus (COVID-19). Deze voucher kun je weer gebruiken bij het boeken van een nieuwe reis. Hoe je dit doet en alle informatie rondom de Maris Life Corona voucher lees je hier.

Maris Life Corona voucher

Maris Life Corona Voucher

Had jij een reis geboekt bij Maris Life en is deze geannuleerd door het Corona-virus? Dan heb je hiervoor een voucher ontvangen. Deze voucher kun je zien als een soort van waardebon of tegoedbon bij Maris Life. De waarde van de voucher is gelijk aan het bedrag dat je voor je geannuleerde reis betaald had. Had je alleen een aanbetaling gedaan, dan is het bedrag gelijk aan de aanbetaling die je gedaan had.

Waarom heeft Maris Life vouchers uitgedeeld?

Door het Corona virus moesten er veel reizen geannuleerd worden en werden er weinig nieuwe boekingen gedaan. Veel reizigers konden niet op reis en dit had een grote impact op de reisbranche. Om ervoor te zorgen dat reisbureaus konden blijven bestaan werd de Corona voucher in het leven geroepen. Op deze manier hoefden reisbureaus niet in één keer heel veel geld terug te betalen aan reizigers. Bovendien werd ervoor gezorgd dat reizigers hun geld niet kwijt zouden raken omdat de voucher gedekt is door de SGR.

Boeken met Maris Life voucher

Wil je een nieuwe reis boeken met het corona-voucher van Maris Life? De voucher is toegevoegd aan “mijn Corendon”. Je hebt een email ontvangen met meer informatie over de voucher en hoe je kunt boeken met de Maris Life voucher. Heb je de voucher niet gevonden of kun je de voucher niet vinden? Kijk dan eerst in de map met ongewenste reclame. Nog steeds geen voucher? Neem dan contact op het de klantenservice.

Voorwaarden Maris Life Corona voucher

Alle voorwaarden rond de Maris Life Corona voucher vind je in onderstaande PDF.

Voorwaarden-Corona-voucher-Corendon

Veel gestelde vragen

Hoelang is de Maris Life voucher geldig?

De voucher heeft een geldigheid van één jaar na uitgifte. Binnen dit jaar kun je dus een reis boeken met voucher bij Maris Life. Maak je in dat jaar geen gebruik van de voucher, dan kun je alsnog je geld terug krijgen.

Moet mijn nieuwe reis even duur zijn als de voucher?

Nee, de nieuwe reis hoeft niet even duur te zijn als je geannuleerde reis. Is de reis duurder, dan moet je bijbetalen. Is de reis goedkoper, dan krijg je de rest van de voucher terug.

Kan ik ook een auto huren met de Maris Life voucher?

Nee, de voucher is alleen geldig op de reis van Maris Life. Overige zaken moet je zelf regelen.