Koning Aap Corona voucher gebruiken? Is jouw reis geannuleerd door het Corona-virus? Dat is natuurlijk heel vervelend. Je hebt hiervoor van Koning Aap een voucher ontvangen. Deze voucher kun je gebruiken bij het boeken van een nieuwe reis met Koning Aap.

Koning Aap Corona Voucher

De Corona voucher van Koning Aap

Koning Aap heeft voucher gegeven aan reizigers van wie hun reis geannuleerd is ten tijde van de Corona-crisis. Deze voucher kun je gebruiken voor elke nieuwe reis die je via Koning Aap wilt boeken. Je kunt deze voucher dus niet bij een ander reisbureau inwisselen.

Hoe lang is de Koning Aap voucher geldig?

De Corona-voucher van Koning Aap is één jaar na uitgifte geldig. Dat wil zeggen dat je een jaar de tijd hebt om een nieuwe reis te boeken met Koning Aap. Binnen deze periode kun je met de voucher dus een nieuwe reis boeken. Maak je door omstandigheden alsnog geen gebruik van de voucher binnen dat jaar? Dan krijg je alsnog je geld terug!

Waarom de Corona voucher van Koning Aap?

De Corona voucher is in het leven geroepen gedurende de Corona-crisis. Veel reizen moesten door het Corona-virus (COVID-19 virus) geannuleerd worden. Ook boekten maar weinig mensen nieuwe reizen. Om ervoor te zorgen dat reisbureaus niet massaal failliet zouden gaan, zijn er vouchers uitgedeeld ter compensatie van geannuleerde reizen. De Voucher is in het leven geroepen door de SGR in samenwerking met de ANVR. De voucher wordt aangemoedigd door het Ministerie van Economische Zaken.

Een nieuwe reis boeken met voucher van Koning Aap

Wil je een nieuwe reis boeken met het Corona-voucher van Koning Aap? In je mailbox heb je meer informatie ontvangen over hoe je kunt boeken met voucher bij Koning Aap. Heb je hier geen informatie over ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Koning Aap. Heb je de voucher ontvangen en wil je een nieuwe reis boeken of wil je meer informatie? Maak jouw keuze:

Veel gestelde vragen

Hoeveel is mijn corona-voucher waard?

Jouw voucher heeft dezelfde waarde als het bedrag van jouw (aan)betaling.

Moet mijn nieuwe reis dezelfde prijs hebben als mijn geannuleerde reis?

Nee, dit hoeft niet. Is je nieuwe reis goedkoper? Dan krijg je het tegoed op de voucher uitbetaald. Is de nieuwe reis duurder, dan moet je het verschil bijbetalen.

Hoe boek ik een nieuwe reis met voucher?

Op de website van Koning Aap vind je alle informatie over het boeken van een nieuwe reis met voucher. Houd altijd de website van Koning Aap in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent de Corona-voucher.