Is jouw reis geannuleerd bij FOX Reizen en heb je hiervoor een Corona-voucher gekregen? Dan kun je bij FOX een nieuwe reis boeken met dit Corona voucher. FOX Reizen van de ANWB is dé reisaanbieder als het gaat om verre reizen. Met jarenlange ervaring ben je bij FOX Reizen aan het juiste adres als het gaat om verre reizen naar de meest mooie bestemmingen.

FOX Reizen corona voucher

Hoe werkt het Corona voucher van FOX Reizen?

Is jouw reis van FOX Reizen geannuleerd? Dan heb je per email een Corona-voucher ontvangen. Deze voucher vertegenwoordigd de waarde van het bedrag dat jij (aan)betaald had voor je geannuleerde reis. Met deze voucher kun je (een deel van) je volgende reis betalen. De Corona-voucher is een jaar geldig na uitgifte. Maak je geen gebruik van de voucher, dan krijg je alsnog je geld terug.

Waarom een Corona voucher van FOX?

Door het Coronavirus zijn veel reizen geannuleerd. Om ervoor te zorgen dat alle reisbureaus niet meteen failliet zouden gaan is er gekozen voor de zogenaamde Corona-vouchers. Deze vouchers vertegenwoordigen de waarde van je geannuleerde reis en kun je gebruiken bij het boeken van een nieuwe reis.

Boeken met Corona Voucher bij FOX Reizen

Wil je een nieuwe reis boeken bij FOX met voucher, dan kun je dit per email of telefonisch doen. De FOX Reizen voucher kun je inwisselen bij je nieuwe boeking, dit doe je per email of telefonisch. Houd dan je oude boekingsnummer, je oude factuurnummer en je nieuwe boekingsnummer bij de hand.

Voorwaarden van de voucher

  • De nieuw te boeken reis mag een vertrekdatum hebben van uiterlijk 31 oktober 2021.
  • De voucher is één jaar na uitgifte geldig.
  • De ANWB voucher van FOX reizen is geldig voor alle reizen aangeboden door ANWB. Zowel FOX Reizen als Pharos Reizen, alsmede ANWB Ledenreizen en ANWB Kampeerreizen vallen hieronder.
  • Bij een lagere reissom van je nieuwe reis krijg je het verschil uitbetaald.
  • De ANWB Corona voucher is persoonsgebonden en je kunt deze dus niet aan iemand anders geven.
  • Voor de actuele voorwaarden van de FOX Reizen corona voucher, kijk je op de website van FOX Reizen.

Meest gestelde vragen

Hoe lang is de corona-voucher geldig?

De voucher heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Je kunt de voucher dus een jaar lang gebruiken bij een nieuwe boeking bij FOX Reizen. Gebruik je de voucher niet of kun je door omstandigheden niet op reis? Dan kun je alsnog het geld van je geannuleerde reis terugkrijgen.

Mijn nieuwe reis is goedkoper dan mijn voucher, wat nu?

Is je nieuwe reis goedkoper dan de waarde op je voucher? Dan krijg je het verschil terugbetaald. Is de nieuwe reis duurder? Dan moet je het verschil bijbetalen.

Hoeveel is mijn FOX voucher waard?

De waarde van jouw FOX voucher is gelijk aan het bedrag dat je betaald hebt voor je geannuleerde reis. Heb je alleen een aanbetaling gedaan, dan is het bedrag van de voucher gelijk aan het bedrag van je aanbetaling.

Hoe krijg je de FOX voucher?

Je krijgt de FOX Reizen voucher per email toegestuurd. Kijk dus goed in je inbox. Kun je de voucher niet meteen vinden, kijk dan of de voucher tussen de ongewenste reclame staat. Nog steeds geen voucher kunnen vinden? Neem dan contact op met FOX Reizen van de ANWB.