Wil je een nieuwe reis boeken met Corona voucher van de Jong Intra? Je kunt een nieuwe reis boeken met Corona-voucher bij de Jong Intra vakanties. Alles over de voucher en hoe je een nieuwe reis kunt boeken bij de Jong Intra lees je hier.

De Jong Intra corona voucher

Wat is de Corona Voucher van de Jong Intra?

De Corona voucher van de Jong Intra is een soort tegoedbon voor jouw geannuleerde reis. Dit tegoed kun je dan weer gebruiken bij het boeken van een nieuwe reis. De waarde van de voucher is gelijk aan het bedrag wat je voor je geannuleerde reis (aan)betaald had.

Waarom deze voucher van de Jong Intra?

De Corona voucher is in het leven geroepen door de Corona-crisis. Omdat veel reizen geannuleerd moesten worden en ook weinig mensen reizen boekten, verkeerde de reisbranche in zwaar weer. Om ervoor te zorgen dat reisbureaus niet massaal failliet zouden gaan, is de Corona-voucher in het leven geroepen. Bij faillissement krijg je normaliter het geld van je geboekte reis niet altijd terug, met de voucher wordt dit gedekt door het SGR.

Een reis boeken met voucher van de Jong Intra

Heb je een Corona voucher gekregen van de Jong Intra, dan kun je hiermee een nieuwe reis boeken. Het bedrag van je voucher wordt dan verrekend met het tegoed op de corona voucher. Via de website van de Jong Intra kun je zoeken uit tal van prachtige reizen.

Veel gestelde vragen

Hoe lang is de Corona-voucher geldig?

De Corona voucher van de Jong Intra is één jaar na uitgifte geldig. Je kunt de voucher dus binnen dit jaar verzilveren. Gebruik je de voucher niet, dan kun je alsnog je geld terug vragen.

Wat als mijn nieuwe reis goedkoper is dan de geannuleerde reis?

Als er een prijsverschil zit in de geannuleerde reis en de nieuwe reis die je wilt boeken, dan wordt dit verschil verrekend. Is de nieuwe reis goedkoper? Dan krijg je het verschil uitbetaald. Is de nieuwe reis duurder? Dan moet je het verschil bijbetalen.

Kan ik ook geld terugkrijgen?

Ja, je kunt er ook voor kiezen om het bedrag op je voucher uitbetaald te krijgen. Neem hiervoor contact op met de Jong Intra.

Ik heb een reis gezien bij een ander reisbureau, kan ik mijn voucher daar ook gebruiken?

Nee, de vouchers zijn alleen inwisselbaar bij de Jong Intra. Je kunt in dat geval je geld terugvragen en dit gebruiken voor je nieuwe reis.