Omdat D-Reizen allerlei reizen aanbiedt van verschillende reisorganisaties, verschilt ook de manier van compenseren sterk. D-Reizen biedt onder andere reizen aan van TUI, Corendon, de Jong Intra en FOX Reizen. Met betrekking tot het Corona-voucher betekent dit dat D-Reizen zich houdt aan de voorwaarden die deze reisorganisaties stellen. Wil je precies weten hoe het zit? Neem dan contact op met het reisbureau waar jij je reis geboekt hebt. Heb je een online boeking gedaan? Neem dan contact op met de klantenservice van D-Reizen.

D-reizen Corona voucher

Wat is de Corona voucher van D-Reizen?

De Corona voucher is ontwikkelt door de SGR en het ANVR en met ondersteuning van het ACM en het Ministerie van Economische Zaken. Deze voucher is ervoor bedoeld om de reisbranche te ondersteunen. De reisbranche heeft door de Coronacrisis veel reizen moeten annuleren en ook zijn er maar weinig mensen die op dit moment een nieuwe reis boeken. Voor de geannuleerde reizen zijn er Corona-vouchers uitgedeeld.

Wat kan ik met de D-reizen voucher?

De D-Reizen Corona Voucher is een soort tegoedbon. Hierop staat het (aan)betaalde bedrag van de reis die geannuleerd was. Dit bedrag kun je dan weer inzetten bij het boeken van een nieuwe reis.

Boeken met Corona voucher bij D-Reizen

Op de website van D-Reizen vind je alle informatie rondom het boeken van een nieuwe reis met Corona-voucher. Wat je het beste kunt doen is via de website contact opnemen met D-Reizen en via hun een nieuwe reis boeken.

Veel gestelde vragen rondom de D-reizen voucher

Wat als ik de D-Reizen voucher niet binnen één jaar na uitgave gebruik?

Als je binnen dat jaar door omstandigheden geen nieuwe reis hebt weten te boeken, dan krijg je alsnog het volledige bedrag van je voucher terug.

Moet ik een reis met dezelfde prijs uitzoeken?

Nee, dit hoeft niet. Is je nieuwe reis goedkoper dan het bedrag op je voucher, dan krijg je de rest van het bedrag gewoon uitbetaald. Is de reis duurder, dan moet je het verschil bijbetalen.

Kan ik geld terugkrijgen in plaats van een Voucher?

Ja, je kan ook gewoon kiezen voor het terugkrijgen van je geld. Ook als je eerst voor de voucher gekozen hebt, maar niet binnen een jaar een nieuwe reis gevonden hebt, krijg je gewoon je geld terug.