Corendon Corona voucher gebruiken? In verband met het coronavirus (COVID-19 virus) zijn er veel reizen geannuleerd. Helaas kan het ook zo zijn dat jouw reis of vakantie hierdoor geannuleerd is. Door de massale annuleringen van reizen verkeerd de reisbranche in zwaar weer. Omdat het hier om een crisis gaat is ervoor gekozen om te werken met Corona-vouchers Ook Corendon doet hier aan mee. Had je een reis geboekt bij Corendon en is die geannuleerd? Dan heb je hier een Corona-voucher voor aangeboden gekregen. 

Corendon Corona virus

Waarom een Corona-voucher van Corendon?

Omdat er op grote schaal pakketreizen van Corendon geannuleerd moesten worden zijn de Corona-vouchers in het leven geroepen. Zo kan de reisbranche blijven bestaan en gaan er niet massaal reisbureaus failliet.

Een nieuwe reis boeken met de Corendon voucher

Je kunt met de Corendon voucher een nieuwe reis boeken bij Corendon. Het bedrag van jouw voucher kun je dan gebruiken voor je nieuwe reis. Is je reis goedkoper? Dan krijg je het restbedrag terug. Is de nieuwe reis duurder? Dan moet je het verschil bijbetalen. Log in op “Mijn Corendon” om jouw voucher te zien en te gebruiken.

Voordelen Corendon Corona voucher

Je kunt deze Corendon Corona voucher gebruiken bij het boeken van jouw nieuwe reis bij Corendon. De Corendon voucher:

  • Heeft een geldigheid van één jaar.
  • Wordt gedekt door de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).
  • Heeft een waarde gelijk aan het bedrag van jouw (aan)betaling.
  • Helpt bij het ondersteunen van de reisbranche, die zwaar getroffen is door de corona-crisis.

Voorwaarden Corendon Corona voucher

Bij Corendon kun je een voucher krijgen voor je reeds geboekte reis. Alle voorwaarden van deze voucher vind je hieronder:

Voorwaarden-Corona-voucher-Corendon

Corendon voucher – FAQ

Wanneer krijg je de Corendon voucher?

Je hebt, als het goed is, inmiddels een email ontvangen over de Corendon Corona voucher. Is dit niet het geval? Kijk dan eerst in de map met “ongewenste email”. Heb je de Corona voucher email nog steeds niet gevonden? Neem dan contact op met Corendon. 

Verlies ik met het accepteren van een voucher het recht op mijn geld?

Kun je door omstandigheden niet binnen een jaar gebruik maken van de Corendon voucher? Dan kun je alsnog gewoon je geld terugvragen. Je bent dus niet verplicht om weer met Corendon op reis te gaan.

Waar vind ik mijn voucher?

Je kunt jouw Corendon voucher tegoed zien als je op de website inlogt op “Mijn Corendon”.

Hoe lang is mijn Corendonvoucher geldig?

De Corendon Voucher is één jaar geldig na uitgifte van de voucher. De vertrekdatum van jouw nieuwe reis of vakantie moet uiterlijk plaatsvinden op 31 oktober 2021.