All Inclusive in Nederland

Een all inclusive vakantie in Nederland? Wil je deze op vakantie in eigen land, maar toch het gemak van een All Inclusive Hotel hebben? Dat kan! Omdat veel mensen niet naar het buitenland willen reizen, heeft Corendon een All Inclusive Hotel in Amsterdam in het leven geroepen. Zo kun je toch op vakantie én het gevoel van een all inclusive vakantie ervaren. Om dit mogelijk te maken heeft Corendon het Corendon Village Hotel Amsterdam omgetoverd tot de Costa Holanda. Dit unieke all inclusive concept in Nederland is nieuw in Nederland. Maar wees er snel bij, er zijn nog maar enkele kamers beschikbaar.

All inclusive in Nederland

Wist je dat: Corendon Village Hotel Amsterdam is het grootste hotel van de Benelux.

Costa Holanda, all inclusive aan de kust

Hoewel het hotel niet direct aan het water ligt, biedt Corendon wel een shuttle service naar Zandvoort aan. Zo is de zee natuurlijk wel heel dichtbij. De shuttlebus van Corendon zet jou af bij de trendy beachclub van Corendon in Zandvoort. Het hotel beschikt over verschillende soorten kamers, die van alle luxe zijn voorzien. Alle kamers zijn geschikt voor 1 t/m 4 personen, beschikken over airconditioning, high-speed wifi (gratis), een tv, een minibar en nog vele extra’s. Bekijk de volledige lijst hier.

3 dagen all inclusive Nederland

Je kunt al vanaf 3 dagen all inclusive op vakantie in Nederland. Het Corendon Village Hotel Amsterdam heeft alles in huis om een onvergetelijke all-inclusive vakantie in eigen land te hebben. Na het betalen van je reis hoef je je over heel veel dingen geen zorgen meer te maken. Zo zijn de volgende dingen inbegrepen:

  • All inclusive ontbijt, lunch en diner.
  • Koffie, snoepjes, koek en cake in de sports bar.
  • All inclusive aan het strand in de Beach Club van Corendon.
  • Gratis handdoeken service in de Corendon Beach Club.

Let op: Sommige zaken moeten van tevoren gereserveerd worden. Op de website van Corendon vind je alle informatie over het all-inclusive concept.

Leuke uitjes in Nederland

Door de centrale ligging van het Corendon Village Hotel Amsterdam kun je vanuit daar allerlei leuke dingen ondernemen. Wat tips:

  1. Lekker naar het strand in Zandvoort. Met de gratis shuttleservice (wel reserveren) sta je in een mum van tijd met je voeten in het zand.
  2. Een dagje Haarlem ontdekken. Ook Haarlem ligt dichtbij en heeft een prachtige binnenstad. Een ideale gelegenheid om deze stad dus eens te ontdekken.
  3. Rondstruinen door Amsterdam. Ontdek wat onze hoofdstad allemaal te bieden heeft. Bezoek één van de vele musea, wees een echte toerist en maak foto’s op De Dam of struin langs de grachten.
  4. Liever richting de natuur? De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn binnen handbereik.

Corendon en corona

Vanuit het RIVM zijn verschillende richtlijnen opgesteld om een all-inclusive vakantie als deze toch mogelijk te maken. Hierdoor zijn er verschillende faciliteiten niet, of beperkt, open. Ook moet er in verband met corona aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het belangrijkste uitgangspunt is: Heb je klachten? Reis dan niet! Wil je weten wat Corendon doet om jou zo veilig mogelijk van deze reis te kunnen laten genieten? Kijk dan hier.

Duurzaam met Corendon

Wil je deze reis zo duurzaam mogelijk maken? Omdat de reis in eigen land is, ben je al minder vervuilend bezig dan wanneer je naar het buitenland zou gaan. Bovendien kun je natuurlijk zo duurzaam op je bestemming zijn. Weten wat Corendon doet om jouw CO2 footprint te verminderen? Alles over milieuvriendelijk reizen met Corendon lees je hier.

Deel je mening!